Open Dag Brouwerij De 7 Deugden

Auteur: Garmt Haakma

Brouwerij De 7 Deugden, brouwer van genietbier, organiseert in de Week van het Nederlandse Bier op zaterdag 1 juni 2013 weer een Open Dag.

Brouwgeheimen
Brouwer Garmt Haakma zal weer de rondleidingen verzorgen. Hij vertelt u met veel passie over de geheimen van het brouwproces.

Proeven
Natuurlijk kunt u ook proeven: voor € 10.00 krijgt u 6 proefglaasjes bier en stokbrood met kaas. En Zorgboerderij De Boterbloem presenteert ook deze keer een overheerlijke puur biologische versnapering van eigen bodem.

Wanneer
Zaterdag 1 juni 2013, van 14 tot 18 uur.

Waar
Osdorperweg 578 achter
1067 SZ Amsterdam-Osdorp
Parkeren is geen probleem.

Brouwerij De 7 Deugden is niet alleen een producent van bier maar heeft daarnaast ook een ideële functie. Hier werken mensen die een zekere afstand tot de arbeidsmarkt hebben en bij de brouwerij weer ritme en regelmaat vinden. En een doel in het leven.

Meer informatie:
Brouwmeester Garmt Haakma
06-51648115 of 020-6673221
info@de7deugden.nl

Bekijk meer afbeeldingen

Bieren van de Osdorpse brouwerij De 7 Deugden Heerlijk ambachtelijk bier Heerlijk ambachtelijk bier uit Nieuw-West Heerlijk ambachtelijk bier uit Nieuw-West De namen van de bieren alleen al vertellen een verhaal