Gefeliciteerd Geheugen van Oost!

10 jaar verhalen verzamelen en publiceren

Het jubileumboek van het Geheugen van Oost

Maandag 14 januri 2013 startte het feestjaar van het Geheugen van Oost met de presentatie van hun prachtige boek 'Het knappe trappie van Tante Marie' in de mooie Openbare Bibliotheek aan het Javaplein.

Niet alleen de vrijwilligers die 10 jaar lang alles hebben gedaan om de website http://www.geheugenvanoost.nl te vullen en draaiende te houden, ook het Amsterdam Museum, Mediamatic en Dynamo werden geprezen door onder andere de stadsdeelvoorzitter van Oost, mevrouw Fatima Elatik.
En heel veel eer ging toch uit naar de (oud)bewoners van Oost en de bezoekers van de website. Want zonder die zou er geen Geheugen van Oost zijn.
Lees hier het verslag van die middag op hun eigen website.

Benieuwd naar het jubileumboek met meer dan 50 verhalen en prachtige oude foto's? Het is onder andere te koop in de Linnaeus Boekhandel op de Middenweg 29 voor 10 Euro.
Of neem contact op met Jo Haen van het Geheugen van Oost: e-mail naar Jo Haen.

Homepage van onze 'collega'