De Kijkdoos van de Witte de Withstraat

Filmbaksel: alternatief voor de Engelenbak?

De Baarsjes
Filmbaksel

Filmbaksel

Filmbaksel volgt Galerie MLB al een tijdje en Marie Louise Boel is de beheerster van deze leuke galerie. Met elke maand een andere expositie. En elke keer weer een interessante kunstenaar.

Filmbaksel
Na een plezierige doch intensieve samenwerking van de oprichters van
Filmbaksel zijn de uitzendingen vanaf 21 februari 2013 een feit.
Dit werd mede mogelijk gemaakt door de steun van enthousiaste leden.
De uitzending van Filmbaksel is op Salto A1 donderdag van 18.30 tot 19.00 uur.

De oprichters
Henk Lont: Camera en montage
Dave Kesting: Presentatie en camera
Helena de Jong: Camera, presentatie en montage
Inge van Vuure: Montage

"Wij zijn heel blij om ons te kunnen presenteren via Salto en hieronder staat een link om al een item (Kijkdoos Witte de Withstraat) te kunnen zien. Maar wellicht is ouderwets televisie kijken 'misschien wel met het bord op schoot' ook een leuke manier om kennis te maken met ons."

Filmbaksel is opgericht door bovenstaande mensen die voor een groot gedeelte hun basis hebben bij verschillende Buurttelevisies en behoefte hadden aan ruimte zowel letterlijk als figuurlijk. Passie, originaliteit, discipline en humor staan voor ons voor op. Wij vinden het belangrijk onszelf te blijven zien als een groep die in proces is. Omdat financiële ondersteuning meestal gepaard gaat met grenzen en afhankelijkheid, bieden we de mogelijkheid tot lidmaatschap van Filmbaksel.

Informatie? Mail Helena de Jong

Blik vanuit de 'kijkdoos' Fragment uit het YouTube-filmpje

Fragment uit het YouTube-filmpje

Lex Sternfeld

Vrijwilliger camjo

Ik ben een 57 jarige Amsterdammer (Buitenveldert) met zeer ruime radio ervaring. Ook heb ik tv repo's/interviews gedaan voor een lokale omroep in de regio. Graag wil ik eens komen praten over de mogelijkheden om voor Filmbaksel reportages te maken.