Klasgenoten gezocht Israël Queridoschool

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Sieds Harmenzon was op zoek naar iets over 'zijn' buurt - het stuk 'nieuw' West rond sportpark De Ruyter tussen de Willen de Zwijgerlaan en de Admiraal de Ruyterweg - en kwam zo op onze site.

Hij kwam destijds '37 als een van de eerste bewoners vanuit de Zeeheldenbuurt geïmmigreerd, want z'n vader wilde dat ze in een 'betere' buurt opgroeiden.
Hij zoekt nu klasgenoten om wat geschiedenis op te halen van de Israël Queridoschool , die een aantal jaren geleden van de aardbodem verdwenen is. (Wij deden 'eindexamen' in 50/51 .)
Bent u klasgenoot, neem contact op met Sieds via deze link: Sieds

Ron

Israël Queridoschool website

De link uit 2011 werkt niet... is er inmiddels een andere dat iemand weet.
Gr.,
Ron

Gerard W. Dijkstra

Weer een reünie van de klassen 1956 en 1957 op 24 maart 2012

De site-naam is nu veranderd in

Gerard W.Dijkstra

Israel Queridoschool 1956 57 heeft reunie site

De Israel Querido school houdt een reünie voor de jaargangen 1956 en 1957. Alhoewel niet geheel overeenkomend met de vraag van Sieds is er op de site tbv van deze reünie voldoende materiaal aanwezig om naar te kijken