"Het Gevoel van Geuzenveld"

De vernieuwde audiotour

Geuzenveld

Aan de hand van 15 verschillende geluidsfragmenten kunnen mensen door de wijk lopen om op die manier dit stukje Nieuw-West op een heel andere manier te leren kennen.

"Het Gevoel van Geuzenveld" Plattegrond audiotour

De wijk Geuzenveld in Amsterdam Nieuw-West beleven op een bijzondere manier? Dat kan met de audiotour Het Gevoel van Geuzenveld. Nu gratis te downloaden (mp3) of als app voor de smartphone.

Downloaden
De geluidsfragmenten voor de audiotour zijn per item of in als geheel gratis te downloaden van de site van stadsdeel Nieuw-West.

App op uw smartphone
De audiotour is ook beschikbaar als app voor uw smartphone. Deze is gratis te downloaden via Itunes en via Google Play.

De wijk Geuzenveld beleven op een bijzondere manier? Dat kan met de audiotour Het Gevoel van Geuzenveld. Nu gratis te downloaden (mp3) of als app voor de smartphone.

Gepubliceerd op het Geheugen van West op 15 augustus 2013