Kidsevent Hallo West is terug!

Op zaterdag 22 februari 2014 is de 2de editie van Hallo West!

Auteur: Jan Hart
1 Fan

Dit jaar wordt de 2de editie van Hallo West georganiseerd! Hallo West is hét kinderfestival dat kleine en grote inwoners en organisaties van Amsterdam West laat samenkomen en kennismaken op een bijzondere manier.

Flyer Hallo West! Bron: organisatie Hallo West

Dit ‘binnen’ festival vindt plaats midden in het historische pand Het Sieraad dat een overweldigende binnentuin heeft. Lokale en culturele organisaties zullen op zaterdag 22 februari 2014 een verrassende programmering neerzetten. Bovendien is de toegang gratis en ontzettend leuk voor kinderen maar zeker ook voor volwassen!

Na een succesvolle editie in het najaar van 2012 werd het tijd voor nog een editie. Het Sieraad, in samenwerking met Stadsdeel West en Stichting Ymere, maakt het mogelijk om een nieuwe editie van Hallo West te organiseren. En daar is zij best heel trots op, geeft de organisatie aan. ‘Amsterdam West heeft zoveel leuks te bieden en dat mag - of moet eigenlijk - gezien en beleefd worden!’.

Kinderen kunnen tijdens Hallo West niet alleen spelen met buurtgenootjes, ook ontmoeten zij schrijvers, striptekenaars, acteurs en misschien wel een echte fee. Het evenement Hallo West heeft een binnenplein waarop verschillende ondernemers uit West zijn uitgenodigd, zoals boekenwinkels, speelgoedzaken en kinderkledingwinkels. Er is veel te beleven voor de kinderen zoals theaterworkshops, zangles of yoga speciaal voor kinderen. De dag wordt afgesloten met een cool discofeest!

De programmering wordt binnenkort via www.hallowest.nl en www.facebook.com/hallowest.

Het Sieraad maakt 'Hallo West’ mogelijk met steun van Stichting Ymere en Stadsdeel West zodat er plek is voor ontmoeting en kennismaking voor de kleine en grote inwoners en ondernemers van Amsterdam West.

Waar: Het Sieraad, Postjesweg 1, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 22 februari 2014