uitnodiging van eesterengesprek #39

De levende stad & het nieuwe zelfbouw rijtjeshuis

Auteur: Jan Hart
Zelfbouw in Amsterdam Bron: Van Eesterenmuseum

Licht, lucht en Van Eesterengesprekken, ook in 2015 houdt Het Van Eesterenmuseum elke maand een inhoudelijk Van Eesterengesprek. Op woensdag 21 januari is het 39ste gesprek in het Van Eesterenmuseum op de Vlugtlaan. De gastsprekers zijn Mirjana Milanovic en Anja Boon, beide werkzaam bij de gemeente Amsterdam en stedenbouwkundige Elma van Beek. Met zijn drieën sluiten zij het thema rijtjeshuis af met een frisse blik op de toekomst van het rijtjeshuis en vertellen over de nieuwe rol van de stedenbouwkundige én over de meest recente ontwikkelingen van zelfbouw in Amsterdam.

Tijd en locatie
Het gesprek en presentatie vinden van 20.00 tot 21.30 plaats in het Van Eesterenmuseum, Burgemeester de Vlugtlaan 125. De entree is €5,00 en aanmelden voor het gesprek doe je via http://www.vaneesterenmuseum.nl

Van Eesterenmuseum

Van Eesterenmuseum