Pniëlkerk

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Om een voorbeeld van ‘beter’ te geven, neem ik u even mee over de Tuinstadgrenzen heen naar Bos en Lommer, waar we (ik woon daar) sinds vorig jaar <b>de Pniëlkerk </b>als dè hipste tent in het stadsdeel hebben. Vooral nu met de zomerse dagen is deze witte, voormalige kerk de plek om te zijn. Je kunt er lekker zitten, drinken, eten en kletsen. Precies waar horeca voor bedoeld is. Gelukkig hebben ‘wij’ nu zo’n lekkere plek in de buurt. En: je kunt vooral je bezoek — toch met enige argwaan komend naar ‘die achterstandswijk’ in Amsterdam — ermee imponeren. De Pniëlkerk