Opium plate

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Ook in Osdorp heb ik zo’n lekkere plek ontdekt. Aan de Sloterplas verrees daar — ja, eerst een coffeeshop — onlangs Opium. Club en restaurant ineen. Met zo’n locatie en uitzicht kun je natuurlijk geen buil vallen, maar toch is het eerdere eigenaars niet gelukt er een hippe, leuke en dus lekkere plek van te maken. Dat is het nu wel. Mij zul je er niet in een topje op de dansvloer vinden, dat mag een andere doelgroep in het weekend vanaf een uurtje of elf uur doen, maar mij vind je wel aan tafel, waar ze de meest fraai opgemaakte en lekkere gerechten serveren. Objectiviteit is ver te zoeken als je Opium moet recenseren. Het toetje heeft me omgekocht. <b>De Opium Plate</b> is een geschenk uit de hemel.