Vertellers uit West gezocht voor 'Oorlog in mijn Buurt'

2 Fans

Voor een mooi schoolproject over de Tweede Wereldoorlog, waarbij leerlingen uit groep 8 wordt verteld over hun buurt tijdens de oorlog, worden mensen gezocht die de oorlog hebben meegemaakt (bewust of als baby met herinneringen aan de verhalen van hun familie).

Ouderen die in 2015 deelnamen, kwamen luisteren naar de presentatie van hun verhaal door de leerlingen op school  (hier in Osdorp). Bron: foto Shirley Brandeis, 2015

Ouderen die in 2015 deelnamen, kwamen luisteren naar de presentatie van hun verhaal door de leerlingen op school (hier in Osdorp). Bron: foto Shirley Brandeis, 2015

Voor Amsterdam-West zijn we op zoek naar mensen die tijdens de oorlogsjaren in Bos en Lommer, De Baarsjes, Oud-West en Westerpark woonden en daarover een keer willen praten met een paar kinderen (onder volwassen begeleiding).

Interesse of meer weten? Neem dan contact met op met shirley@brandeis.nl of 0626140255. Zie ook http://www.oorloginmijnbuurt.nl