Fotowedstrijd 25 jaar Molen van Sloten

'Van Bouw tot Nou'

Op 11 september 2016 is het 25 jaar geleden dat de Molen van Sloten door HKH Prinses Juliana geopend werd. Er werd toen een fotowedstrijd georganiseerd waarbij de bouw van de molen natuurlijk het centrale thema was. Sindsdien is er veel in en rond de molen gebeurd.

De Molen van Sloten Bron: foto Rein Arler, 12-3-2016

Fotowedstrijd
Daarom organiseren we tijdens het feestelijke jubileum ook nu weer een fotowedstrijd. Fotojournalisten van de Westerpost, De Echo en het Witte Weekblad en Jaap Wals, die al jaren onze molen vastleggen, vormen de jury.

Heeft u één of meer (maximaal vijf) mooie foto's die met de molen te maken hebben? Met de bouw, een trouw of een ander evenement, dan nodigen wij u van harte uit mee te doen.

U kunt prachtige prijzen winnen:
1e - Geheel verzorgde vier gangen Dinner Cruise van 2,5 uur door de grachten voor twee personen van Blue Boat Company.
2e - Compleet diner voor twee personen; genieten van de exquise Turkse keuken van Restaurant Bir Bey in de Jan Rebelstraat in Osdorp.
3e - Nieuwste model van de Nestlé Dolce Gusto-machine. Voor heerlijke koffie - gewoon thuis!

Stuur uw foto’s voor 1 juli 2016 naar: molenvanslotenfotowedstrijd@gmail.com of geef ze af bij de receptie van de molen (Akersluis 10, Amsterdam-Sloten).

De winnende foto's en eervolle vermeldingen zijn vanaf 11 september 2016 te zien tijdens een speciale tentoonstelling in de Tuinzaal onder het Kuiperijmuseum bij de molen.

Op de website Molen van Sloten staan de spelregels van deze fotowedstrijd vermeld.