Bos en Lommerplein

Auteur: Bos en Lommerplein Dick Kuyper

Zo zag het pand van het Bos en Lommerplein er uit voordat het afgebroken werd. Afgebeeld nr 13 drie hoog links van de trapportaal raampjes. Zo zag het pand van het Bos en Lommerplein er uit voordat het afgebroken werd. Afgebeeld nr 13 drie hoog links van de trapportaal raampjes.
Op dezelfde verdieping maar dan rechts woonde de familie Scheide met hun dochter Marga, bekend van het zangtrio Luv.
Rechtsonder op de eerste verdieping woonde de familie Edema. Met hun zoon Hans ben ik lang bevriend geweest evenals met hun dochter Annette. Links op de eerst verdieping woonde de familie Rubens met hun dochter.