Uitzicht Bos en Lommerplein achterzijde.

Auteur: Bos en Lommerplein Dick Kuyper

Op de achtergrond van de foto is nog net de Erasmusgracht te zien.
Links (niet zichtbaar op de foto) op de kopse kant van de huizenrij was de melkboer gevestigd.

Uitzicht Bos en Lommerplein achterzijde. Vanuit nummer 13 was dit het uitzicht vanaf het balkon aan de achterzijde. Vanuit nummer 13 was dit het uitzicht vanaf het balkon aan de achterzijde.<br />Opvallend is het geringe aantal auto's in de straat. De speeltuin was een soort ontmoetingsplek voor de jeugd hoewel ook vaak moeders met hun kleine kinderen op de bankjes zaten te praten terwijl de peuters in de zandbak speelden. 's Zomers kwam in het begin van de avond vaak de ijskar van Jamin langs die zijn komst met bel gerinkel aankondigde.<br />Op de achtergrond van de foto is nog net de Erasmusgracht te zien.<br />Achter de huizenrij aan de rechterkant ligt de Hoofdweg met aan de overkant daarvan het GAK gebouw ook wel ht Aquarium genoemd.<br />Links (niet zichtbaar op de foto) op de kopse kant van de huizenrij was de melkboer gevestigd.