Tentoonstelling Whisper in the West

Deelnemende kunstenaars:
Arno Arts, Hugo Kaagman, Rob Scholte, Luuk Bode, Jos van der Sommen, Moritz Ebinger, Marjolijn Mandersloot, Les Deux Garçons, Tadaaki Narita, Pauline Wiertz, Ron Zijlstra, Hans van Bentem, Colien Langerwerf, Eduard Bezembinder, Hein de Kort, Jasper Hagenaar, Uli, Marty de Boer, e.a.

Whisper in the west, groepstentoonstelling van 7 oktober tot 17 november 2007.

OPENING 7 oktober om 16 uur.

Op een verborgen, ruw ruig terrein aan de rand van Amsterdam bouwt artKITCHEN gallery haar nieuwe concept op. artKITCHEN blijft bouwen net zo lang tot het gehele terrein van 1800 Roeden Western uitstraalt. Het voormalige munitiedepot van de linie van Amsterdam staat te sidderen. De nazomer doet zijn werk. De wegkwijnende bloemen laten nog eenmaal hun kop zien. De laatste stenen van het amfitheater worden gelegd.
Een ieder die het terrein opkomt krijgt een glimlach, wandelt de poort door, struint het terrein, over, geeft zijn ogen de kost, vult de maag en loopt tevreden verder. Alles kan en mag, er zijn even geen regels. Het zijn de normen en waarden van het terrein die de mogelijkheid geven om de vrijheid te voelen. Het Verre Westen wordt het genoemd door Amsterdammers die de grachtengordel alleen verlaten om de snelweg op te gaan.