Poëzie in het Sloterparkbad

Op zaterdagavond 6 september

Amsterdam Wereldboekenstad sluit de tournee van POËZIE IN HET PARK af in de tuin van het Sloterparkbad. Op zaterdagavond 6 september om 20.00 uur openen de wethouders van Kunst en Cultuur van de stadsdelen Geuzenveld-Slotermeer en Osdorp, Tys de Ruijter en Martje Postma het programma met een gedicht. Bewoners uit Geuzenveld en Osdorp brengen hun eigen gedichten op de planken in een afwisselend programma met medewerking van de dichters Rodhan Al Galidi, U.N.O.M. en J.Douba van Poetry Circle Nowhere en ud-speler Mehmet Polat. De presentatie is in handen van Jos van Hest. Na afloop wordt in samenwerking met het West Beach Filmfestival de boekverfilming Zomerhitte, naar het boek van Jan Wolkers, vertoond. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Kijk ook op Poëzie in het Sloterparkbad.