Ouder worden in Osdorp

Sprankelende Vertelvoorstelling

Verteller: Anne van Delft
Ouder worden in Osdorp Bron: fotograaf Hellen Jeanette Gill, 2017

In deze sprankelende, interactieve vertelvoorstelling vertellen verschillende mensen uit Osdorp vanuit hun levenservaring. Hellen Jeanette Gill maakt de begeleidende muziek.Anne van Delft vroeg aan allerlei mensen: Waar is het plezierig ouder worden, aan de Middellandse Zee of in Osdorp? Wat maakt het leven de moeite waard, waar kom je ’s morgens je bed voor uit? Verandert dat in de loop van je leven?

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, iets waar je voor leeft. Het is één van de geheimen waardoor daar op het eiland Okinawa meer gezonde en gelukkige honderdjarigen zijn dan waar ook ter wereld. Ze blijven er samen doen wat ze belangrijk vinden. Ze dansen en ze werken in de moestuin. Hoe doen we dat in Amsterdam, in Osdorp? Daarover horen we verhalen van de mensen zelf.

De vertelvoorstelling Ouder worden in Osdorp is zaterdag 13 mei te zien op twee locaties:

om 10.30 uur (inloop v.a. 10.00 uur) in de Stadsboerderij, Botteskerksingel 30B,
om 15.30 (inloop v.a. 15.00) uur in Huis van de Wijk het Blommetje, Hoekenes 25.

Gratis toegankelijk voor oudere maar ook jongere mensen die dit net zo’n mooi onderwerp vinden als wij.

Reserveren kan via: info@storytelling-centre.nl of 020 – 412 14 15. Reserveer tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt.

Deze voorstelling vindt plaats in het kader van 24H Nieuw-West