Klaar-overs zoals beschreven in een artikel in De Oud Amsterdammer

Auteur: Marjan Idema

datering: 16.11.1959 collectie: Foto-afdrukken, vervaardiger: ANEFO(fotograaf) auteursrecht: Nationaal Archief Johan Huizingalaan, installatie van de tweehonderdste Klaar-over brigade gevormd door leerlingen van de Pro Regeschool aan de Hendrik de Wijnstraat 16 november 1959, collectie: Foto-afdrukken Nationaal Archief

Klaar-overs zoals beschreven in een artikel in De Oud Amsterdammer Johan Huizingalaan, Instalatie van de tweehonderdste klaarover brigade gevormd door leerlingen van de Pro Regeschool aan de Hendrik de Wijnstraat.<br />datering: 16.11.1959 collectie: Foto-afdrukken, vervaardiger: ANEFO(fotograaf) auteursrecht: Nationaal Archief Johan Huizingalaan, installatie van de tweehonderdste Klaar-over brigade gevormd door leerlingen van de Pro Regeschool aan de Hendrik de Wijnstraat 16 november 1959, collectie: Foto-afdrukken  Nationaal Archief