Deel je verhaal in Living Library West

Oordeel niet over de inhoud van een boek op basis van zijn kaft, zoals je een mens niet op zijn uiterlijk moet beoordelen. Neem de tijd om meer over de inhoud te weten te komen... Daar gaat het Living Library project in Amsterdam West over. Door te luisteren naar de verhalen van buurtbewoners, leren deze elkaar (beter) kennen. En de verteller leert de luisteraar kennen door de manier waarop deze luistert en reageert.

Human Library. Bron:University of the Fraser Valley.

Living Library West bestaat dus uit mensen uit Amsterdam West die hun verhaal willen delen in een kleine setting, bijvoorbeeld een bibliotheek in de buurt. Maar voordat ze dat gaan doen, worden deze vertellers getraind in het goed opbouwen en vertellen van hun verhaal door mensen die daar veel ervaring in hebben. Niemand die als 'levend boekwerk' meewerkt aan dit project hoeft zich zorgen te maken dat het vertellen van het verhaal niet goed gaat. Iedereen kan het leren!

Spreekt dit je aan? Geef je dan snel op voor de Living Library. Er wordt aan de verhalen gewerkt in twee gezamenlijke sessies (data worden binnenkort vastgesteld) en daarna word je nog twee uur individueel gecoacht.

Geef je op bij door een mail te sturen naar livinglibrary@storytelling-centre.nl