OMWana Baarsjesfestival

Baarsjes

Op zaterdag 16 juni vindt van 14.00 - 17.30 uur het OMWana Baarsjesfestival plaats in woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh, Postjesweg 125.

Buurtbewoners presenteren op die middag kunstwerken die zij de afgelopen tijd hebben gemaakt. Stadsdeelvoorzitter Arco Verburg onthult een kunstwerk dat door klussende vaders en hun kinderen is gemaakt. En er is een groot Mozaïek dat de verbondenheid van generaties uitbeeldt.
Er is een nieuw gemaakt internationaal Baarsjeslied en er zijn fantastische optredens. (Amsterdams Turks Muziekkoor, Surinaamse Kaseko) en allerhande workshops.

Een multicultureel festival voor jong en oud, georganiseerd door een groep bewoners uit de Baarsjes in het kader van het project OMWaNA.

Het project OMWaNA is een initiatief van een groep oudere migranten. Inmiddels doen mensen van alle leeftijden en achtergronden mee aan het project dat zich richt op een leefbaar, sociaal en creatief Nieuw Amsterdam.

Voor meer informatie:
Stichting BMP