Oproep Meta Kamsteeg

Amsterdam-West
Wilhelminastraat, gezien vanaf de kruising met de Pieter Langedijkstraat. Foto: mei 1938 (ca). herkomst: Archief van de Dienst Ruimtelijke Ordening, voorheen afdeling Stadsontwikkeling van de Dienst Publieke Werken, fotoarchief<br />Rechthebbende: Stadsarchief Gemeente Amsterdam

Rechthebbende: Stadsarchief Gemeente Amsterdam

Wilhelminastraat 58 3-hoog

Ik ben Nora Witschge en zoek mijn vroegere buurmeisje Meta Kamsteeg.
Zij woonde op nr. 58 driehoog in de Wilhelminastraat en ik op nr. 56 éénhoog!
Wie oh wie weet het?
Stuur Nora een e-mail door hier te klikken.

Kijk ook eens bij de andere oproepen.

mirjam Brinks

Nora Witsche van beuningenstraat

Beste Nora, ik las uw reactie op een artikel van Joop Komen. Ik ben voor Rochdale bezig met een boek over de van Beuningenstraat 97-115, het eerste woningwetpand. Graag zou ik hierover contact willen hebben met u. Kunt u mij mailen op mirjambrinks@hotmail.com. Alvast hartelijk dank

nora witschge

Meta Kamsteeg

Ik ben Nora Witschge en zoek dus Meta Kamsteeg, we hebben naast elkaar gewoond denk ik van 1938 tot 1956. We hebben op dezelfde school gezeten, namelijk de Savornin Lohmanschool in de Helmerstraat.