Tussen vrees en hoop

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Onze columnschrijver Ruud van Koert heeft in zijn geheel eigen stijl een aangrijpend boek geschreven over het herseninfarct van zijn vrouw Yvonne.

De uitgever over het boek: "Op 23 mei 2002 krijgt Yvonne een herseninfarct op het eiland Karpathos in Griekenland. Ze wordt overgebracht naar het Universiteitsziekenhuis in Heraklion op Kreta. Vooral haar bewustzijn blijkt aangetast. Haar echtgenoot (de schrijver van dit dagboek) en hun later overgekomen dochter zorgen met vallen en opstaan voor haar en voor elkaar tijdens het verblijf in het ziekenhuis tot de terugkeer in Nederland op 10 juni 2002. ‘Tussen vrees en hoop’ is het persoonlijke, ‘dicht op de huid’ geschreven relaas van zorg en liefde tijdens de ontdekkingstocht door de hersenkamers van Yvonne"

Schrijver: Ruud van Koert
Uitgever: Boekscout.nl