Ballonnen voor Arzu Erbas

Een indrukwekkende herdenking

Heel veel belangstelling Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 18 september 2009

Vrijdag 18 september vond bij Kindercentrum Moeders Schoot een herdenkingsbijeenkomst voor Arzu Çakmakçi-Erbas plaats. Het was veertig dagen geleden dat de directrice overleed na te zijn neergestoken.
De belangstelling was enorm, iedereen voelde het verdriet en leefde mee met haar man, kinderen en familie. Deze herdenking is georganiseerd door de leiding van het kindercentrum voor ouders, bekenden, buurtbewoners en andere belangstellenden. Er waren vele sprekers, medewerksters en vriendinnen van Arzu Erbas, stadsdeelvoorzitter Robin de Bood; er werden mooie herinneringen opgehaald.
Er werden bijna duizend ballonnen opgelaten. De opbrengst, duizend euro, komt ten goede aan het weeshuis dat Arzu Erbas in Turkije had opgericht.

Een helpende hand Annick van Ommeren-Marquer, 18 september 2009

Duizend ballonnen Annick van Ommeren-Marquer, 18 september 2009