Kookles voor kinderen

"Zij leren allerlei gerechten maken, Hollands, Marokkaans en Turks uiteraard."

Even bespreken wat wij gaan doen Foto: Annick van Ommeren-Marquer, september 2009

Fatma Sari komt uit Turkije en woont sinds kort in Geuzenveld. Zij kwam in aanraking met Wijkweb en heeft besloten - samen met een vriendin - om kooklessen aan de kinderen te gaan geven.

"Ik vond dat het voor de kinderen van de buurt nuttig was om van alles te leren over eten en over allerlei culturen. Wij hebben zoveel mogelijkheden met al die smaken en kruiden.
De groep varieert tussen de 10 en de 20 kinderen en het is iedere keer een gezellige drukte op de woensdagmiddag van 13 tot 15 uur.
De kosten zijn 1 euro per keer, maar zij mogen wel alles opeten wat zij gemaakt hebben. En als er iets over is, mogen zij het mee naar huis nemen."

Kijk eens hoe mooi mijn pannenkoek is Foto: Annick van Ommeren-Marquer, september 2009

Een korte pauze Foto: Annick van Ommeren-Marquer, september 2009

Wij smullen! wat staat voor volgende week op het menu? Foto: Annick van Ommeren-Marquer, september 2009

Re: Kookles

Samira,

Dit is een al wat ouder artikel. Het zou mij niet verbazen als die activiteit inmiddels opgeheven is. Neems eens contact op met eigenwijks.nl

Henk

Samira

Kookles

Hoi,

Hoe en waar kan ik mijn kind voor kookles aanmelden?

alvast dank!

Gr,

Samira

Maureen Hardam

Mijn dochtertje wil graag meedoen

Beste Redactie,

Hoe kom ik in aanraking met Fatma Sari? Als het mag, mijn dochtertje van 9 wil al heel lang kookles volgen.

Ik hoor graag jullie reactie.

GR,