Aqaurius

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

In Slotervaart kennen ze sinds vorig jaar <b>Aquarius. </b>Een plek die de toevoeging ‘lekker’ vooral te danken heeft aan het uitzicht over de Nieuwe Meer. Andere lekkere plekjes in Slotervaart heb ik — nog — niet ontdekt. Maar schroom niet om mij en de lezers tips te geven. Wie weet zweert u bij ’t Siertje op het Sierplein of La Perche d’Or op het Delflandplein. Beide overigens erg gastvriendelijke plekken, maar bij ‘lekker’ moet ik toch echt het gevoel hebben van een heel leuk feestje dat gaat komen.