Café Oostoever 3

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

En dan Geuzenveld-Slotermeer. Bewoners zitten er op het water bij Plein ’40-’45, op het plein zelf, bij de bakker of de Hema in het winkelcentrum, er zijn diverse gelegenheden aan de Burgemeester Vlugtlaan (sinds kort zit er echt een erg aangenaam Turks restaurant ‘Konan’) en u lezer weet er vast nog meer te noemen. Laten we vooral <b>café Oostoever </b>aan de Sloterplas niet vergeten. Fraai uitzicht, aardige heren achter de bar, maar graag zou ik een likje verf, een groter en gezelliger terras en vooral ruimere openingstijden zien komen. Dan kan het helemaal voor mij in de categorie ‘lekkere plekjes’. Er zijn plannen vanuit het stadsdeel voor meer horeca, meer lekkere plekjes. Ik moedig dat aan. Niet dat ik zo’n caféganger ben, maar volgens mij maakt horeca, kortom maken lekkere plekjes een buurt.