Een sportheld uit Geuzenveld-Slotermeer: Zaïd El Morabiti

Auteur: Dennis Moors
Zaïd El Morabiti wie, wat, wanneer, waar Zaïd El Morabiti Foto: Sportbuurtwerk stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer

Naam: Zaïd El Morabiti
Geboren: 4 juli 1984
Woonachtig in Geuzenveld-Slotermeer sinds 1989
Grootste sportieve prestatie: 2e bij het nationaal panna kampioenschap in 2003
Ambitie: 1e worden bij het volgende panna kampioenschap

Zaïd woont de eerste drie jaar van zijn leven in Bos en Lommer, maar verhuist in 1987 naar Geuzenveld-Slotermeer. Hier woont hij sindsdien in buurt 9. Hij houdt zich al sinds zijn zesde bezig met zowel zaalvoetbal als met veldvoetbal. Veldvoetbal bij Blauw Wit, en zaalvoetbal in Hilversum. “Het zaalvoetbal vind ik leuker. Het is snel en technisch”. Zaïd speelt nu voor jong Oranje voor zaalvoetbal. Maar zijn hart ligt toch vooral bij het panna, een vorm van voetbal waarbij de spelers één tegen één spelen. “Het is een vernedering als je de bal tussen je benen door gespeeld krijgt, maar geweldig als je wint”.

Momenteel volgt Zaïd de opleiding ROC-administratie, en hij is voorlopig nog niet van plan om te verhuizen uit het stadsdeel. “Hier heb ik heel mijn leven gewoond en hier voel ik me thuis”. Een sportheld uit Geuzenveld-Slotermeer: Zaïd El Morabiti

Zaïd El Morabiti II wie, wat, wanneer, waar Zaïd trapt een balletje.

Marokkaanse anoniempje

Zaalvoetbal

Vraagje heb je enig idee of er in geuzenveld veel aandacht wordt besteed aan meisjesvoetbal met scouts enzovoort. Kan je dan het adres doorgeven.

Alvast bedankt,

S

belma

Re: zaid

halooo ik ben belma van johannes school wist je nog je geefde les voor voetbal weetje je zij kijk naar googel ik wist datje je beroent wist

:)

je bent knap. & je kan goed voetballen !:)

geuzenveld

THE best

HAAHAHA

LOEMPIAA OOGG :P!
RESPECT VOOR DEZE CHINEES;)!

zaza

zaiiddd chinees:P! xelbabbiej:P!

zaid

wanneer kom je weer naar roermond man k wil weer met jou voeballen brada regel dat je zo snel mogelijk naar roermond komt.

zaidje

ene vn hier woulla grote fan vn u ZAidje 2 Isdat
rama Zaidje

mm

respect

Tarik Utcaa

Masterlijk..!!!!

eeey Zaid ik streetlegends gevolgt je bent Danger en ik vond technisch goed en ook heel erg verdedigend goed ..thallaaz eh brada

zaid de held van geuzenveld

mister zaza