Documentaire over het Geheugen van West

7 Fans

Vincent, Martijn en Lennart en de Hoge School van Amsterdam maakten voor hun studie een documentaire over ons! Het resultaat mag er zijn en dus de complimenten aan de studenten. Het hoge cijfer dat zij ermee verdienden is terecht gegeven. Kijkt u zelf maar.

Documentaire gemaakt door 'Zoden aan de dijk' (Lennart Kors, Martijn Moseman en Vincent van Stralen) Door: Jan van Zijp

Channahvan straaten

Ik heb nog lang niet alles op Het Geheugen gelezen, maar ik zal de zoekfunctie binnenkort gebruiken om jouw stukjes er uit te filteren. :-)

Groeten van Channah

Siebe

Re: Reactie op Siebe

Channah van Straaten:
Wat let je, Siebe? Kom op met je verhalen over de Hoofddorppleinbuurt! Groeten van Channah

Channah,

Zie hiervoor mijn reeds gepubliceerde verhalen op de site !

Reactie op Siebe

Wat let je, Siebe? Kom op met je verhalen over de Hoofddorppleinbuurt!

Groeten van Channah

Siebe

jammer

jammer dat er weinig cq geen aandacht is voor west wat nu zuid heet. Denk aan de Hoofddorppleinbuurt e.o.

Eens was dit west daarna nieuw west, toen Overtoomse veld en nu zuid.

Jan Wiebenga

te lief

Sorry dat de eerste echte reactie een beetje laat is volgens Annick. Ik moest de film 'ons verhaal' eerst een paar keer op me in laten werken. En ja, ik vond het een leuke (te korte) impressie van oud en nieuw west. De documentaire is in mijn ogen ook weer veel te 'lief' gemaakt. Geen onvertogen woord. De muziek is prima gekozen, maar de beelden zijn ietwat voorspelbaar. Alles gezien hebbende zeg ik: het is inderdaad jullie verhaal, maar voor Lennart, Martijn en Vincent toch een compliment.

Annick

Reacties???

Wat jammer toch voor die 3 jongens dat er geen enkele reactie komt op hun documentaire, het zou zo leuk zijn....