Nieuw station Halfweg

7 Fans

Op dinsdag 22 februari was de officiële starthandeling van de bouw van het nieuwe station Halfweg-Zwanenburg.

De feestelijke onthulling van het bouwbord door Elisabeth Post (gedeputeerde Verkeer en Vervoer Provincie Noord-Holland) en Cees de Vries (regiodirecteur ProRail) Foto: Rietje Doeven, 22 februari 2011

Dit station zal ook voor inwoners van Amsterdam-West te gebruiken zijn. Zo stopt buslijn 80 van Connexxion vanuit Slotermeer vanaf juni 2012 bij het nieuwe station aan de westkant van Halfweg (tegenover de suikerfabriek).
En misschien komt er voor inwoners uit Osdorp een nieuwe buslijn - met kleine busjes - over de Osdorperweg naar het nieuwe station.

Bekijk meer afbeeldingen

De genodigden bij de officiële starthandeling van de bouw van het station Halfweg-Zwanenburg. Met op de achtergrond de suikerpotten van de Suikerfabriek. Foto: Rietje Doeven, 22 februari 2011

Jan

Opening station Halfweg