'We zijn weer bezig’

Auteur: Juriaan Otto

We hebben er lang op moeten wachten, maar op 13 januari 2006 (vrijdag de 13e, hoe kon het ook anders?) kwam de redactie van Het Geheugen van West dan eindelijk weer bij elkaar.

Redactie Redactievergadering op 13 januari 2006

Stichting de Brug en hofjournalist Shirley Brandeis hebben er hard voor geknokt, maar het is ze dan toch gelukt! Juriaan Otto is terug als projectleider en zal tot juni 2006 met zijn team proberen Het Geheugen van West als nooit te voren en definitief op de kaart en het web te zetten.
De redactie is in vergelijking met een jaar geleden stevig overhoop gegooid. Gebleven zijn Ruud van Koert en Shirley Brandeis (vandaag niet aanwezig), Cor van Drongelen (voorzitter Stichting De Brug) en Juriaan Otto en nieuw zijn de de schrijfsters Angar Veerkamp en Joke Hilverda en de nieuwe webcoördinator Jan van Zijp. Deze redactie - die weldra zal worden uitgebreid, geïnteresseerden kunnen zich via deze site of via Stichting de Brug www.stgdebrug.nl) bij ons melden! - zal actief op zoek gaan naar verhalen en foto’s uit het rijke en soms roemruchte verleden van Amsterdam Nieuw-West.
Lieve lezer: Welkom terug op een herboren Geheugen van West. We gaan er iets moois van maken in 2006!