Slotermeer, wereldberoemd in Nederland

De filmploeg die Slotermeer en Geuzenveld in beeld brengt Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 2 juli 2011

Wat een dikke wolken waren er vanmiddag, maar toch besloot ik om naar het Javaplein te gaan; Oost, West, Thuis, Best toch?

Opeens kwam ik in de Burgemeester Eliasstraat een filmploeg tegen die mij vroeg om enkele vragen te beantwoorden. Er wordt namelijk een programma van Human gemaakt over West; "West Side Stories", vooral Slotermeer en Geuzenveld komen inbeeld. Heel leuk dat onze buurt positieve aandacht krijgt, het is verdiend. De uitzending is pas in december - op Nederland 2 - en als de datums bekend zijn zullen we die publiceren.

Maar de winter is nog ver weg, laten wij eerst van een warme zomer genieten!

Annick stelt een uitwisselingsprogramma voor met Oost. Waarom? Lees hier wat Annick in Oost beleefde.