Meld je aan

Willem Verbruggen

Woonde van 1958 -1969 in Geuzenveld (Dr. H. Colijnstraat). Bezocht de klassen 4, 5 en 6 van de Timotheüsschool, en aansluitend de Van der Zweep Mulo. Na een jaar ziekte de Mulo afgemaakt op de Prinsesseschool voor Mulo in de Van Bossestraat. Sinds 1969 getrouwd met een Geuzenveldse, en ruim 45 jaar actief geweest in de reisbranche. Nu gepensioneerd.
Na mijn huwelijk kwamen we terecht op de Hugo de Grootkade, en verhuisden van daar naar het Gulden Winckelplantsoen hoek Bos en Lommerweg.
Uiteindelijk kwamen we via Amsterdam-Nieuwendam terecht in het Noord-Hollandse Hoorn, waar we nog steeds wonen. Tot zo'n kleine 10 jaar geleden heb ik echter wel bijna altijd in Amsterdam gewerkt: Jan van Galenstraat, Sarphatistraat, Herengracht (wilde jaren nabij Rembrandtsplein/Utrechtsestraat), toen aan de Ceintuurbaan en tenslotte in Slotermeer aan de Burg. Hogguerstraat.
Volg met veel genoegen de herinneringen aan Amsterdam West en Geuzenveld/Slotermeer, en vind het leuk om regelmatig mijn bijdrage te leveren aan Het Geheugen van West.

Geschreven of verteld door Willem Verbruggen (10)

• Bekeken: 4831x