Cursus en fietstocht

Logo Van Eesterenmuseum

- Donderdag 15 maart: Cursus Architectuurgeschiedenis: Van Cuypers tot Koolhaas
- Zaterdag 17 maart: Fietstocht met gids langs de speelplaatsen van Aldo van Eyck in Nieuw-West

Op donderdag 15 maart start om 19.30 uur het tweede deel van de cursus architectuurgeschiedenis van Cuypers tot Koolhaas. Het tweede deel van de cursus gaat over de periode vanaf de 1945 tot heden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Meer informatie

Aanstaande zaterdag 17 maart organiseert het museum een fietstocht langs speelplaatsen van Aldo van Eyck. Het is de laatste activiteit in het kader van de tentoonstelling 'De speelse stad' die nog te zien is tot 1 april.
Het is een fietstocht langs de karkaristieke speelplaatsen onder leiding van een gids. Ook nieuwe speelplekken worden aangedaan.

Kosten: € 7, 50 inclusief koffie en thee
Aanmelden: via fietsen@vaneesterenmuseum.nl
Meer informatie

Voor vaste bezoekers van onze Van Eesterengesprekken (ca.10 per jaar) is er de mogelijkheid om Vriend te worden van het museum voor € 25 en zijn de Van Eesterengesprekken en de toegang tot het museum gratis voor een heel jaar! Via onze Nieuwsbrief wordt u dan op de hoogte gehouden van de activiteiten en nieuwe tentoonstellingen.

_

Van Eesterenmuseum, Burgemeester De Vlugtlaan 125, 1063 BJ Amsterdam