Reünie Ambassade Geuzenveld

Auteur: Fons Wegman

Op 12 mei 2012 is de reünie van jongerenbeweging Ambassade Geuzenveld

Ter gelegenheid van de reünie is er in samenwerking met flevocreatit een website gemaakt.

Omdat het alweer 20 jaar geleden is dat de jongeren beweging Ambassade werd opgeheven leek het ons leuk een reünie te organiseren voor alle oud leden. We zijn een paar maanden bezig geweest om zoveel mogelijk oud leden te achterhalen en nu kunnen we dus de reünie aankondigen.
Hebben we alle leden gevonden? Nee zeker niet. We zijn een eind gekomen en hebben inmiddels 350 oud leden gevonden, maar compleet zijn we nog niet. Dus aan iedereen die nog niet benaderd is de oproep zich te melden door een E-mail te sturen naar deelnemers-reunie@ambassade-geuzenveld.nl.

Op deze website zijn verhalen te lezen van de activiteiten van de jongerenbeweging uit de periode 1967-1992. Ook zijn er veel foto’s te bekijken. Foto’s van activiteiten ten behoeve van een goed doel zoals de Ethiopiëweek en het gehandicaptenbusje , maar ook foto’s van de uitstapjes van het koor naar Parijs, België, Duitsland en heel veel plaatsen in Nederland. Kortom een prachtige terugblik op 25 jaar Ambassade.
Nieuwsgierig? of wil je naar de reünie op 12 mei komen ga dan snel naar de website: www.Ambassade-geuzenveld.nl.
Voor uitgebreide informatie en vragen mail je naar www.Ambassade-geuzenveld.nl.

Fons Wegman