Borgerbuurt 100 jaar

Oud-West

Foto- en ansichtkaartenexpositie in Woonzorgcentrum De Klinker, Borgerstraat 45, Amsterdam Oud-West.

Borgerstraat hoek Nicolaas Beetsstraat Uit de serie: Buurt en Stad Borgerstraat

'De Borgerbuurt: 100 jaar veranderanderingen in beeld'

zo heet de expositie van buurtbewoner en fotograaf Paul Fennis in De Klinker.

Tot en met maandag 28 juli kunt u kijken hoe de buurt veranderd is - of juist niet - aan de hand van oude ansichtkaarten en recente foto's. U kunt zo de situatie van toen en nu vergelijken, mede dankzij de heren Aaarsman en De Koning Gans die oude ansichtkaarten uit hun collectie ter beschikking hebben gesteld.

Gepubliceerd: 27 juni 2008

Loes Kuijkens.

Borgerbuurt

We zijn er met vrienden naar toe geweest,die net als ik zelf als kind in de Borgerstraat hebben gewoond.
Het was heel leuk om deze tentoonstelling te bewonderen en je kan zien dat er veel ten goede is veranderd. Ook toen we weer eens door de buurt wandelde.
Het was de moeite waard, ook de oude spullen die er stonden
we hebben genoten!