Een zomer vol sport, spel en vermaak

Kom kijken en doe mee in Geuzenveld en Slotermeer!

Wie deze zomer thuisblijft hoeft zich niet te vervelen, want in én om de Multibox en het Pluspunt worden gedurende de hele zomervakantie activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Alle kinderen zijn even onderdeel van Circus Kristal Foto: Eigenwijks, juli 2012

Niet iedereen gaat (de hele zomer) op vakantie en het aanbod van sportclubs en verenigingen staat in de zomervakantie vaak stil. Zeker bij kinderen kan de verveling toeslaan als vriendjes en vriendinnetjes op vakantie zijn en het Nederlandse weer tegenvalt. Daarom hebben bewoners, ondernemers, organisaties en de medewerkers van Eigenwijks hun krachten gebundeld. Zij bieden van 23 juli tot en met 31 augustus een programma vol gratis activiteiten aan in de Huizen van de Wijk in Geuzenveld en Slotermeer. Op iedere doordeweekse dag is er van alles te beleven zoals samen kunst maken, knutselen, lekker eten, sportief bezig zijn of een mooie film kijken.

Een greep uit de activiteiten
Op dinsdagmiddagen kunnen kinderen komen goochelen of acrobatische toeren uithalen onder leiding van Circus Kristal in Slotermeer. Iedereen uit de wijk kan zijn buurtgenoten beter leren kennen bij het samen maken en opeten van een lunch op woensdagmiddag in Geuzenveld en op donderdag in Slotermeer.

Daarnaast zijn er uiteenlopende activiteiten zoals streetball, yoga, fotografie, bingo, mozaïek, Oriëntaalse dans en klaverjassen. Op donderdag 16 augustus is er een iftar waarbij jongeren uit de wijk gaan koken voor ouderen. Wie de grootste vis vangt, ontdek je op zaterdag 25 augustus tijdens een viswedstrijd voor kinderen van 7 tot 15 jaar in Geuzenveld.

Programma van A tot Z
Bovenstaande is slechts een greep uit het uitgebreide programma. Het hele zomerprogramma staat op www.eigenwijks.nl en is op te halen bij de balies van het Huis van de Wijk Slotermeer (Multibox, Jan de Louterstraat 19) en het Huis van de Wijk Geuzenveld (Pluspunt, Albardakade 7). De laatste ontwikkelingen staat ook op Facebook: Facebook.com/HuisvandeWijkGeuzenveld
Facebook.com/HuisvandeWijkSlotermeer

Er kan altijd meer bij!
Ook een leuk plannetje voor een activiteit? Zoals een waterballonnengevecht op het Lambertus Zijlplein, een speurtocht door het Gebrandypark en al het andere wat je maar kunt bedenken! Én zin om betrokken te zijn bij de realisatie van dit plan? Mail dan naar geuzenveld@eigenwijks.nl of slotermeer@eigenwijks.nl.

Eigenwijks

Eigenwijks