Gratis op de foto bij Nieuw-West: In The Picture

Wordt u het gezicht van Nieuw-West?

1 Fan

In The Picture verzamelt deze week nog één keer portretten. Iedere Nieuw-Wester is welkom om onderdeel te worden van een bijzondere tentoonstelling en krijgt gratis een professionele foto. De laatste kans is aanstaande donderdag 16 augustus vanaf 19.00 uur in het Huis van de Wijk Geuzenveld/Het Pluspunt aan de Albardakade 7. Op diezelfde avond is daar ook een gratis Iftar voor buurtbewoners.

Collage van Nieuw-West in de picture Foto’s: Thomas Heere en Petra van Velzen

Fotografen Thomas Heere en Petra van Velzen en journaliste Dorèndel Overmars verzamelen sinds het Sloterplasfestival in de zomer van 2011 portretten en verhalen uit Nieuw-West. Dat is inmiddels een jaar geleden en het trio heeft een bijzondere mix van mensen in beeld en woord kunnen vatten.
Hiervan wordt een tentoonstelling gemaakt. Ongeveer 250 bewoners geven straks samen een beeld van de diversiteit van het gebied. De tentoonstellingsbezoeker stapt als het ware midden in Nieuw-West.

Laatste kans
Deze week verzamelt het trio voor de laatste keer ‘materiaal’ voor de tentoonstelling. Wilt u één van de gezichten van Nieuw-West: In The Picture worden? Kom dan aanstaande donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur naar het Huis van de Wijk Geuzenveld voor een gratis portret! Vragen? Bel of mail gerust naar Dorèndel: 06 -18096859 of info@dorendelovermars.nl.

Mee-eten?
Stichting Dock en Eigenwijks organiseren op diezelfde avond een Iftar in het Huis van de Wijk Geuzenveld, waarbij jong voor oud gaat koken. Het is ramadan en moslims vasten inmiddels alweer enkele weken vanaf zonsopgang en mogen pas ‘s avonds als de zon is ondergegaan weer eten, de maaltijd die dan wordt genoten heet een Iftar. Deze donderdag koken verschillende jongeren voor alle buurtbewoners die mee willen eten. De deelnemers aan de Iftar worden uitgenodigd om onderdeel te worden van Nieuw-West: In The Picture.
De Iftar begint om 21.00 uur omdat de zon in de zomer pas laat ondergaat. Er is beperkt plek, maar wie mee wil eten kan contact opnemen met Karin Kauw. Zij houdt de deelnemerslijst bij en kan zien of er nog een plekje voor u is. Karin@eigenwijks.nl of 06 - 3331 9686.

Hartelijke groet,
Dorèndel Overmars