Inspiratiedag in Slotermeer

Kom kijken, doe mee en durf te vragen

1 Fan

Op zaterdag 29 september tussen 13.00 en 17.00 uur in het Huis van de Wijk Slotermeer / De Multibox aan de Jan de Louterstraat 19

In Nieuw-West is de komende jaren minder geld beschikbaar voor het organiseren van activiteiten. Dat mag echter geen reden zijn om te stoppen met het leuker maken van de buurt. Daarom organiseert Eigenwijks De Dag van de Inspiratie. Op zaterdagmiddag 29 september in het Huis van de Wijk Slotermeer en op zaterdagmiddag 6 oktober in het Huis van de Wijk Geuzenveld.

Alle buurtbewoners zijn van harte welkom tijdens de Inspiratiedagen waar informatieve workshops worden gegeven, maar ook veel leuke en gratis activiteiten zijn en films, muziek, hapjes en drankjes. Ook zijn er kinderspelletjes en knutselmogelijkheden.

De workshops gaan onder meer over het vinden van sponsors, ontdekken wat we samen kunnen doen en het benaderen van de pers. Ook wordt er gesproken over de toekomst van de wijk, geluk en armoede. Alle workshops zijn gratis toegankelijk.

Het hele programma staat op http://www.eigenwijks.nl. U kunt ook even langskomen bij het Huis van de Wijk, daar ligt het geprinte programma op de balie.

Waarom Inspiratiedagen?
De laatste jaren ontmoeten buren elkaar steeds vaker tijdens workshops, sport- en muzieklessen, op feesten, markten en zelfs op een buurtcamping. Bewoners kunnen aan veel van deze activiteiten gratis meedoen, maar vanaf 2013 zijn de zogeheten Vogelaargelden - waarmee de activiteiten nu worden gefinancierd - niet meer beschikbaar.

Eigenwijks vindt dat dat geen reden mag zijn om te stoppen met al die leuke, mooie en vrolijke activiteiten en wil samen met bewoners, plannen maken voor de toekomst. Tijdens de Dag van de Inspiratie kan ook worden gestemd op plannen die bewoners hebben met het budget dat nog beschikbaar is in 2012.

Iedereen is van harte welkom!

Eigenwijks