Café Buiten in 't weekend overdag open

Uw webredacteur ging zaterdag 8 september langs bij Café Buiten.
Niet alleen was de (door de uitbater zelf gebrande) koffie heerlijk, ook de tosti van Tostini was een culinaire ervaring die smaakte naar meer.

En het uitzicht is ook om van te genieten. Je kijkt de Sloterplas helemaal af en ziet in de verte de fontein. Dus ga ook eens langs.

En denk nou niet dat ik reclame maak - nou ja, een beetje - want het is een uniek project op een uitzonderlijke locatie. in Nieuw-West. En dat verdient best een beetje aandacht.

Waar is het?
Aan een openbare, lange eettafel en in een gezellige houten keet bij de voormalige pierenbadjes, aan het rondje Sloterplas, tussen Noorderhof en Sloterparkbad.

Wanneer?
Zaterdag en zondag
van 11 uur tot 18 uur geopend met een kleine kaart

Wat?
De culinaire tosti's uit het Tostilab van Serge (http://www.tostissimo.nl/) en koffie, thee, appeltaart en drank.

Voor wie?
Iedereen is welkom!

Wil je meer weten: kom langs en hou http://www.hotelbuiten.nl in de gaten!

Bekijk meer afbeeldingen

Station West, het café van Hotel Buiten  <p>Foto: <a title="http://www.hotelbuiten.nl/hotel-buiten-vanaf-nu-in-weekend-overdag-open" href="http://www.hotelbuiten.nl/hotel-buiten-vanaf-nu-in-weekend-overdag-open">http://www.hotelbuiten.nl/hotel-buiten-vanaf-nu-in-weekend-overdag-open</a></p>

Station West, het café van Hotel Buiten