Gezocht: verhalen over Speeltuinvereniging Wiltzangh

Wie heeft er informatie over de bootjesclub?

Auteur: Jan Hart
7 Fans

Speeltuinvereniging Wiltzangh in de Kolenkitbuurt (Bos en Lommer) wordt opgedoekt. Het Amsterdam Museum overweegt een aantal objecten op te nemen in haar collectie, waaronder een aantal prachtige modelboten, gebouwd door de bootjesclub. Bij objecten horen verhalen en het museum is dan ook op zoek naar mensen die iets kunnen vertellen over de speeltuinvereniging en de bootjesclub in het bijzonder.

Houten modelboot Speeltuinvereniging Wiltzangh

Lees hier het volledige verhaal.

U kunt reacties kwijt op de site van het Amsterdam Museum of hieronder. U kunt ook een verhaal naar de redactie sturen, liefst met foto.

Wilt u uw verhaal liever vertellen en door één van onze vrijwilligers laten opschrijven, dan kan dat ook. Een e-mail aan de redactie is voldoende. Wij kunnen ook foto’s of een filmpje maken. redactie@stichtinggeheugenvanwest.nl