PRACHTIGE STEMMEN

1 Fan

Ondanks de volle zon ging ik toch op 25 mei de hele middag opgesloten zitten in de Westerkerk. Daar trad het Hoofdstadkoor op, zij zongen het meesterwerk van Haydn, “die Schöpfung”, de Schepping. Geen second spijt, het was een middag vol emoties, puur genot.

Het Hoofdstadkoor in de Westerkerk Bron: Foto Annick van Ommeren, 2014

Het Hoofdstadkoor is onder de Amsterdamse oratoriumkoren een buitenbeentje en voert geregeld minder bekend werk uit, de laatste jaren ook uit andere culturen. Amsterdam is een stad van grote diversiteit en het repertoire is daarvan een afspiegeling.

Het HSK is dringend op zoek naar mannelijke zangers, met name tenoren.

Heb je zin om weer te gaan zingen, is het je hartenwens om in de Westerkerk te staan? Kom dan eens op de woensdagavond om 20.00u kijken en luisteren in de Pelgrimskerk, Van Boshuijzenstraat 560 in Amsterdam Buitenveldert.

Meedoen met het koor?
Bel met: