Muziek, voetbal, theater, een springkussen en hapjes uit allerlei landen

1 Fan
Logo I love Slotermeer festival  <p>Bron:<a title=" https://nl-nl.facebook.com/SlotermeerNW" href=" https://nl-nl.facebook.com/SlotermeerNW"> https://nl-nl.facebook.com/SlotermeerNW</a>, 2015</p>

Logo I love Slotermeer festival

Zondag 14 juni jl. was er feest in het Gerbrandypark. Het ‘I love Slotermeer’-festival. Het was droog en de zon kwam af en toe tussen de bewolking door. Een mooie reden om samen met mijn lief een ommetje te maken.

I love Slotermeer festival Bron: foto Ruud van Koert, 2015

Heerlijk Slotermeer
Het Gerbrandypark – het deel bij de grote speeltuin – was omgetoverd tot een festivalterrein met kraampjes waar van alles te verkrijgen was. Van hapjes uit Zuid Amerika tot informatie over het Van Eesterenmuseum en allerlei creatieve activiteiten. Onder de zonnige klanken van diverse bandjes sprongen de kinderen op het springkussen dat het een lieve lust was, en waagden sommige bezoekers zich aan een dansje. Het ZID Theater nam wie dat wilde mee op een theatrale speurtocht naar ‘verbinding’ in het park en voetballertjes waren voor even Messi.

Kortom, heerlijk Slotermeer. Volgend jaar weer?

Zie ook de Facebook pagina van I love Slotermeer