WAS Feestival

Voor iedereen, op zaterdag 6 september 2008, Amsterdam-Slotermeer.
Ook niet-clubleden en buurtbewoners  zijn van harte welkom !

Programma:
  • Rond 3 uur: Openings-act op het dak. Tevens vieren wij het twee-jarig bestaan van de nieuwsbrief CreAmClub en het éénjarig bestaan van het clubhuis  met CreAm-taart.
  • Rond 4 uur: 'Meet your Hero' naar 'Don Quichot' door theatergroep  'De Tent van mijn Tante' www.tentvanmijntante.nl
  • Rond 5 uur: Bij voldoende animo zal er een basketbal-match worden gehouden tussen de 'Jets' en de 'Sharks', om de hoek in het van Eesterenmuseum.
  • Rond 6 uur: Norma en Oom Mick serveren een oosterse maaltijd
  • Daarna  swingend genieten van de Caribische band 'Tamicos'. Hun muziek bestaat uit een swingende cocktail van Cubaanse Salsa, Merengue en Calypso uit de West Indies.
  • Rond 9 uur: Bezichtiging van, en prijsuitreiking voor de beste Nieuw West filmpjes door Ad van Dam, oprichter 'Filmtrips'.
  • Rond 10 uur: Zzzwingen in de galerie met DJ 'Sharky'.

Exposanten Galerie DIT:
  • 'Transforms' opgebouwd door Theo Haring.

De expositie is nog twee weken te bezichtigen op afspraak.

Het WAS Feestival wordt u aangeboden door CreAmClub.

Met dank aan het stadsdeel Slotermeer-Geuzenveld,  Kunst & Cultuur Koers Nieuw West, Buurt 3 Slotermeer en woningcorporatie 'De Alliantie'.

Irene Kopp
Theo Haring