NOOIT GEDACHT EN TOCH BEGONNEN

Eerste paal Heldringschool geslagen

1 Fan

Woensdag 4 november was het eindelijk zo ver, de eerste paal van de Heldringschool in de Burgemeester Eliasstraat werd geslagen. Talloze leerlingen, leerkrachten, ouders waren aanwezig om het feest mee te maken.

Wethouder Mauer te midden van de kinderen Bron: foto Annick Marquer, 2015

Om 11 uur was het zover
Al was het 's morgens bewolkt, de zon kwam exact om 11 uur tevoorschijn en het werd een vrolijke boel. Er was koek, taart, limonade en zelf een patatkraam waar het een drukte van belang was.
Wethouder Ronald Mauer had een paar kinderen om zich heen verzameld om het “zware”werk te verrichten. Zij mochten aan het touw trekken.

Kinderen helpen mee de eerate paal te slaan Bron: foto Annick Marquer, 2015

Zij leken wel “Playmobil” poppetjes met die witte jassen en helmen...Het startsein werd gegeven, iedereen telde hard af en, ja hoor, daar ging de paal de grond in. Het begin van een pracht project van een schitterend gebouw waar de leerlingen en leerkrachten veel plezier zullen beleven.

De patat vindt gretig aftrek Bron: foto Annick Marquer, 2015

Hopelijk is het gebouw vóór eind 2016 klaar zodat zij allen snel uit de tijdelijke opvang weg kunnen.