The Black Birds

Verteller: The Black Birds

The Black Birds is een rock and roll band opgericht begin jaren '60 van de vorige eeuw door muzikanten uit Sloten en omgeving, die lokaal en in Amsterdam redelijk succes had. In 1967 is de band opgeheven zoals zoveel bandjes uit die tijd maar sinds 2011 speelt men weer samen. In de film stellen de muzikanten zich voor tijdens een repetitie, er is een weergave van de geschiedenis van de band en er is een compilatie te zien van optredens vanaf 2011.

Helaas is het 'Interview en film' gemaakt door Bram de Waard niet meer beschikbaar vanwege zijn overlijden in 2021.

Er is wel een optreden van de Black Birds uit Sloten te zien op YouTube:

Re: THE BLACK BIRDS

Max,

Ik neem aan dat het filmpje afkomstig was van YouTube? Bram de Waard is in 2021 overleden en wellicht is daarom zijn kanaal opgeheven door iemand (?)

Henk

max koenen