We zijn toevallig hier

Auteur: Ozden

Ik woon nu 11 jaar in Nederland. Nadat ik de taal had geleerd, moest ik een netwerk opbouwen en werk vinden om van te leven. Dat lukte allemaal en ik ben daarna begonnen om mijn eigen projecten te bedenken en uit te voeren in mijn vrije tijd.

Vrouwen van Nieuw-West- Ozden

Ik vind het heel belangrijk om te helpen en wat nuttigs te doen in de maatschappij. Daarom ontwikkel ik maatschappelijke projecten om de stemmen van mensen te laten horen. Ik heb projecten gemaakt over Turken, transgendermensen, immigranten en nu ben ik bezig met een internationaal project over de “gender gap”. Mijn motivatie is hun verhalen te vertellen.

Ik geloof dat als we allemaal goed samenwerken en elkaar respecteren, we het leven mooier ervaren. We zijn hier toevallig, met onze achtergrond, in dit lichaam, onder deze condities. Dat zou heel anders kunnen zijn. We moeten ons daarom in de schoenen van anderen verplaatsen en proberen elkaar goed te begrijpen, voordat we anderen beoordelen.

Dit verhaal is onderdeel van het project Vrouwen van Nieuw-West.
Klik hier voor nog meer verhalen.