Bom Moeder

Auteur: Louise
Vrouwen van Nieuw-West - Louise

TOEN
Ben geboren en opgegroeid in de grachtengordel van Amsterdam. Ik heb eind jaren ‘50 begin jaren ‘60 Nieuw-West zien bouwen. Ben zelf in 1980 in Nieuw-West komen wonen en heb er mijn beide zoons alleen opgevoed. Heerlijk in het groen en toch zo in en zo uit de stad.

NU
Ben nu pensionada/AOWster. Na een werkzaam leven als medewerkster in een verpleeghuis, huismoeder en huishoudster, kom ik tot de ontdekking dat er in Nieuw-West veel te doen is voor vrouwen en ouderen in het algemeen. Het is fijn dat er veel veilige fietspaden zijn. Ook kom ik nu veel in aanraking met buitenlandse vrouwen en veel verschil is er niet echt.

TOEKOMST
Verhuizen staat hoog op de agenda omdat mijn flat wordt afgebroken of rigoureus gerenoveerd. MAAR wil ik in Nieuw West blijven wonen of…………..?