Ukkie de geit

Auteur: Anne

Ik woon sinds anderhalf jaar in Osdorp, en ik vind het gezellig hier. Alle buren en mensen vind ik heel vriendelijk… nou ja, bijna allemaal.

Vrouwen van Nieuw-West - Anne

Ik heb een jaar in de Bos & Lommer op de kinderboerderij gewerkt als vrijwilligster. Ik werkte daar van tien uur in de ochtend tot vier ‘s middags, om de dieren te verzorgen. Er waren daar veel vogels, konijnen, ezels en hamsters. Mijn lievelingsdier was Ukkie de geit. Als ik ‘s ochtends aankwam en riep “Ukkie” kwam hij aangerend als een hond en gaf kopjes als een kat.

Verder mozaïek ik al drie jaar in De Aker, wat echt mijn passie is geworden. Er worden mooie dingen gemaakt. Wat ik bijzonder leuk aan mijn buurt vind is dat er veel georganiseerd wordt om samen leuke dingen te doen in het buurthuis De Aker. Je hoeft je hier niet te vervelen.