Natuur en milieu bij de Sloterplas

Sloterplas, Slotermeer

Saloua, Gaston en Latifa brengen de natuur en het milieu rondom de Sloterplas in beeld als prestatie (opdracht) voor het Nova-college. Zij geven hiermee een duidelijke boodschap af in deze week van 'Nederland Schoon'.

De Sloterplas Hier komen mensen van de omgeving van west vaak naartoe in de zomer om te picknicken, te ontspannen, te zwemmen en te sporten. Een park om schoon en netjes te houden dus want veel mensen maken er gebruik van.

Bekijk meer afbeeldingen

Deze foto is ook weer gemaakt bij de Sloterplas Hier zie je een vervoersmiddel dat het milieu schoon houdt.<br />Foto: 19 februari 2008 Hier zie je een voertuig dat het milieu schoon houdt. Deze mensen zorgen er voor dat alle mensen hier kunnen recreëren in een schone omgeving.<br />Foto: 19 februari 2008

Hier nog een foto van de Sloterplas. Kijk hoeveel vuil er uit het water gehaald is.<br />Foto: 19 februari 2008 Kijk hoeveel vuil er uit het water gehaald is. Wanneer iedereen zijn vuilnis in de vuilnisbakken gooit dan zal de slootkant er een stuk schoner uitzien.<br />Foto: 19 februari 2008

Hier nog een foto van de Sloterplas. Kijk hoeveel vuil er uit het water gehaald is.

Deze foto is genomen bij de Sloterplas. En hier zie je de natuur.

Deze foto is ook genomen bij de Sloterplas. Hier zie je een een omgehakte boom in de vorm van een stoel.