Meeting Point Start levert prima werk!

Auteur: Peter Smit
Amsterdam West

Op het Nova College is alweer enige tijd het Meeting Point Start volop in bedrijf. Via dit Meetingpoint doen leerlingen van deze middelbare school allerlei opdrachten voor bedrijven en instellingen buiten de school.

Leerlingen doen van alles en opdrachtgevers zijn enthousiast en tevreden. Op school worden zij goed begeleid door hun docenten en daardoor kunnen leerlingen veel aan.

Mensen die een opdracht denken te hebben of iets door leerlingen willen laten doen kijken snel in de folder voor voorbeelden en informatie.

Iedereen wordt er beter van, de opdrachtgever krijgt iets gedaan waar hij zelf geen tijd voor heeft en de leerlingen van het Nova College worden uitstekend voorbereid op hun plek op de arbeidsmarkt.

Klik hier voor de folder van Meeting Point Start (pdf)

Meeting Point Start