Vancouverschool - 1961-1962 - 6e klas

Drie dagen naar Huize Erica (Huizen)

Op de grond vlnr: Trees van Hoften, Elsje van der Velde, Ans van der Winden, Fannie Brouwer, Bob van der Haas, Elly den Drijver, John Rozema, Loes Gaemers, Co Serno, Ria Driehuis, Raymond Krikke, Paula Tol, Hans Gaemers, Paul Stricker, Flip van der Voorst, Jan Kaspers, John  Hillegers
Op de bank vlnr. Mw. H. Fennema, Marijke van Rhijn, Gerda de Wit, Jacqueline Oosterbaan, Jonneke Seijmonsbergen, Tilly Morison, Lies van der Heijden
Staande vlnr: Han Vergers, Jan Nab, Fietje van der Pol, Harrie Hacken, Brigitte van der Laak, Bert van der Kint, Bert Thomas, Eddy de Vroede, Piet Buitenhek, Henny van der Laak, Frieda van der Burgh, Ron Oudman, Arie Scheltes, Freek Mellema (leraar 5e klas), Martin Pruimers
Niet op de foto: John Snelders

Op onze school was het de gewoonte dat de zesde klas drie dagen naar Huize Erica in Huizen ging. We hadden gelukkig goed weer. Er was een ruime lees-/recreatiezaal en we hebben veel buiten gelopen, in bos en hei. Het waren drie erg leuke dagen!

Martin Pruimers

Foto’s

Hoi Joke,

Ik zat niet bij meester Mellema in de klas, mijn oudere broer Rinus wel. Ik zat bij  mevrouw Fennema; Freek Mellema ging als tweede docent mee naar Huizen.

ik neem aan dat je ook op Schoolbank hebt gekeken? Ik heb daar zelf ook wat foto’s op geplaatst, maar verder zou ik het niet weten. Misschien moet je op Geheugen van West en op Schoolbank een oproep plaatsen.

succes bij de speurtocht!

Joke Lotten

op zoek naar oudere foto's

Hoi Martin,

Ik zat een paar klassen hoger dan jij ( 1953-1959) en heb ook les gehad van Meester Mellema.

Ik ben mijn eigen schoolfoto's kwijt (uitgeleend om te kopieren nooit meer terug gezien) en probeer via internet er weer aan te komen. Weet jij nog ergens sites waar schoolfoto's op staan.

Ik hoor het graag van je.

Alvast bedankt voor de te nemen moeite